Næringslivsdagen Jærsk Drivkraft

Denne høsten går vi i gang med en helt ny møteplass for lokalt næringsliv. Sammen med Bryne næringsforening inviterer vi til Næringslivsdagen JÆRSK DRIVKRAFT torsdag 2. november i Jærhallen. HOLD AV DAGEN OG KVELDEN!
 
Bedrifter i sponsornettverket til Bryne FK og medlemmer i Bryne Næringsforening får muligheten til å presentere seg på stand fra 3×3 meter og oppover. Næringslivsdagen vil være åpen for alle med gratis adgang på dagtid, og i tillegg har vi invitert lærlinger, studenter og videregående elever fra de lokale skolene. 
 
På denne messen vil du treffe to viktige målgrupper:
Næringslivet på Jæren
Neste generasjon arbeidskraft
 
Speed-date
Vi har allerede fått med oss flere av de store bedriftene på Jæren til å stille opp på speed-date og stand. Alle bedrifter som deltar på messen får muligheten til å booke et 15 minutters møte med innkjøperere / beslutningstakere hos deltakerbedriftene – inkludert flere av de store bedriftene rundt oss. 
 
Sosialt og mingling
Til slutt legger vi opp til mingling og sosialt arrangement på kvelden med oktoberfest-telt i Jærhallen med middag og underholdning. 
 
Programmet for Næringslivsdagen torsdag 2. november i JÆRSK DRIVKRAFT er:
10:00 Messeområdet åpner i Jærhallen
12:00 – 14:00 Lunsjpause med faglig innhold
Ca. 16:30 Messen slutt
19:00 Oktoberfest-telt i Jærhallen
 
Påmelding og reservasjon av standplass
Hold av datoen. Mer informasjon om påmelding og program kommer. Ønsker du å reservere stand-plass kan du gjøre det allerede nå ved å svare meg på denne mailen med hvor stor standplass din bedrift ønsker. Se under for priser. 

Meld på din bedrift:


Disse har meldt seg på

Ingen påmeldte foreløpig.

HOVEDPARTNER

DRAKTPARTNERE

KJERNEPARTNERE


BREDDEPARTNERE

NETTVERKSPARTNERE

PROFILPARTNERE